La renovació i les noves llicències de pesca d’Eivissa es tramitaran telemàticament durant l’emergència sanitària del coronavirus

tramitació telemàtica llicències pesca

El Consell d’Eivissa ha habilitat una opció telemàtica per la renovació i expedició de les llicències de pesca durant l’emergència sanitària del coronavirus. El comprovant del pagament i la antiga llicència serà suficient per poder pescar durant els primers tres mesos. Després, els pescadors tindran fins el dia 31 de desembre de 2020 per anar a recollir presencialment la llicència a la seu de la màxima institució insular amb una cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

De moment, els interessats en la renovació i/o la nova expedició d’una llicència en qualsevol de les seues modalitats hauran de trucar al telèfon 971 195 415. Des del Consell d’Eivissa se’ls farà arribar la taxa mitjançant un correu electrònic, per després poder abonar-la a la entitat bancària i retornar el comprovant al correu oamr@conselldeivissa.es. El pagament s’haurà de realitzar a la mateixa illa on es tramita la documentació.

El Consell d’Eivissa recorda que s’haurà portar a sobre tant l’imprès del pagament de la taxa com la llicència caducada. Així mateix, també serà necessari complir amb la resta de requisits necessaris per obtenir cada tipus de llicència.