La ITV mòbil del recinte firal d’Eivissa començarà a donar servei el 22 de maig

ITV mòbil a Eivissa

El Consell d’Eivissa informa que les dues línies mòbils per a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) situades al Recinte de Fires i Congressos d’Eivissa començaran a operar divendres vinent, dia 22 de maig. Aquest servei estava llest per operar el passat 17 de març, però va quedar ajornat a causa de la declaració de l’Estat d’Alarma per part del Govern d’Espanya.

La cita per a les inspeccions es podrà sol·licitar a través del telèfon 971 195 906 i, a partir de dilluns vinent, al web itv.conselldeivissa.es. De moment no està habilitada la plataforma de pagament virtual i es realitzarà exclusivament amb targeta bancària.

L’ITV provisional donarà servei fins a 120 turismes al dia de dilluns a divendres en torn de matí i tarda (de 8 a 14 hores i de 16 a 20 hores).

D’altra banda, la màxima institució insular està preparant un pla de xoc amb horari ampliat a Vila i Santa Gertrudis per a reduir la llista d’espera.

L’empresa Itevebasa va guanyar el concurs públic, al que es varen presentar cinc empreses, amb una oferta de 735.534,20 euros. La concessió administrativa contempla un període d’un any, que serà prorrogat anualment fins a un màxim de quatre anys.

El Consell d’Eivissa recorda que el Ministeri de Sanitat ha establit una pròrroga per la validesa del certificat de la inspecció tècnica periòdica de vehicles durant l’estat d’alarma.

.