Es signen els convenis de 2020 amb les Federacions d’Esport Escolar que no penalitzaran la suspensió de les competicions per l’Estat d’Alarma

Convenis Esport Escolar 2020

El president Vicent Marí, el conseller d’Esports i Joventut, Salvador Losa i els representants de 22 Federacions de l’Esport Escolar han signat avui els convenis per l’organització de les lligues esportives en edat escolat. Un total 22 de convenis que ascendeixen a 255.3782,76 euros i què, com ja es va fer l’any 2019 amb l’actual equip de govern, s’han pagat per avançat.

El conseller Losa ha explicat que “en un any excepcional com està resultant aquest 2020, des del Consell d’Eivissa hem adaptat aquestes ajudes per estar al costat dels clubs. És per això què enguany, com és costum, es cobriran els costos que hagin hagut de suportat les federacions fins el mes d’agost, encara que sigui relatiu a lligues o competicions que s’hagin hagut de suspendre abans per mor de la Covid-19”.

La signatura s’ha celebrat en dos torns per complir amb les mesures sanitàries i d’aforament permès a les sales de reunió del Consell Insular d’Eivissa. Han estat representades les següents federacions: atletisme, handbol, futbol, bàsquet, voleibol, tir amb arc, vela, ciclisme, natació, escacs, piragüisme, lluita, kickboxing, judo, karate, taekwondo, bàdminton, tennis, tennis taula, motociclisme, gimnàstica i hípica.