El Consell d’Eivissa realitza obres de millora al complex esportiu d’Es Raspallar que el permetran obrir la piscina interior l’1 de juliol

Obres complex d'es Raspallar

El Departament d’Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa està finalitzant les obres de millora que en les darreres setmanes s’han realitzat al complex esportiu des Raspallar i que han consistit en la reparació d’algunes deficiències a passadissos, vestidors i piscina interior que milloraran la mobilitat; millores en qüestions de fontaneria, higiene i en les plataformes de sortida de la piscina interior. El cost de totes aquestes feines ascendeix a prop de 50.000 euros.

Les obres avancen a bon ritme. Tan és així que l’obertura de la piscina interior i del gimnàs estan programats, si no hi ha cap incidència imprevista, pel proper dimecres 1 de juliol. El més important però és que a diferència d’altres anys, no serà necessari tancar la piscina el mes de setembre per fer-ne el manteniment anual, ja que s’ha aprofitat aquest tancament parcial de les instal·lacions per buidar-la i fer les tasques necessàries per al seu correcte funcionament.

En un primer moment, la piscina interior es podrà fer servir per natació lliure i per al desenvolupament de les activitats que realitza el Club Natació Eivissa que entrena a aquest espai normalment. A més començaran a impartir-se classes d’Aquagym, l’horari de les quals es detallarà en propers dies.

La piscina exterior d’Es Raspallar va reobrir el passat 15 de juny, aplicant-se els protocols sanitaris indicats per les autoritats competents. D’aquesta manera només hi pot haver 8 nedadors per torn (un per carrer en torns de 45 minuts de natació + 15 de preparació per entrar i sortir), i una neteja de mitja hora entre torn i torn. Cada dia hi passen per aquesta piscina 64 nedadors.