La Biblioteca Pública Insular augmenta la seva oferta de préstec de llibres electrònics

La Biblioteca augmenta la seva oferta

La Biblioteca Pública Insular del Consell d’Eivissa ha fet 52 noves adquisicions de llibres electrònics per poder oferir als seus usuaris durant el temps que duri l’estat d’alarma. S’inclouen novetats i també més exemplars per a les publicacions amb més reserves (per tal de reduir el temps d’espera de les persones usuàries). Aquests préstecs es realitzen a través d’internet a la xarxa eBiblio Illes Balears, un servei de les biblioteques públiques de les Illes Balears que permet obtenir en préstec obres en format digital per la seva lectura en diferents dispositius: tabletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics compatibles amb DRM d’Adobe.

Poden fer ús d’aquest servei els usuaris de les biblioteques públiques de les Illes Balears i està disponible en l’adreça http://illesbalears.ebiblio.es. També es pot accedir als llibres prestats a través de l’aplicació eBiblio Illes Balears, disponible per a iOS y Android.

Tota la informació del procediment surt a la web de la biblioteca pública

Durant els últims dies de vigència de l’estat d’alarma, la biblioteca pública insular ha rebut 42 sol·licituds d’altes noves a Eivissa. Per fer ús del servei eBiblio cal tenir carnet de les biblioteques municipals d’Eivissa o de la Insular. Si la persona no el té s’estan fent carnets virtuals per tal que puguin fer ús del servei.

A més, a través de la pàgina de Facebook de la Biblioteca Pública Insular, fins al dia 3 d’abril, es poden visualitzar online les pel·lícules del cicle Cinema Lliure a la Biblioteca.

Dubtes, consultes i aclariments al tel. i whatsapp de la biblioteca: 971390887 i correu ccbiblioteques@conselldeivissa.es