El Consell d’Eivissa desactiva el refugi provisional al pavelló de sa Blanca Dona

El consell desactiva el refugi

El Departament de Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa ha donat avui per desactivat el refugi provisional de sa Blanca Dona que va començar a donar servei el passat 20 de març motivat per l’Estat d’Alarma i per permetre als més necessitats poder fer un correcte confinament durant la crisi del coronavirus.

Malgrat això, i tal com havia assegurat el president del Consell d’Eivissa, en sessió plenària, i reiterat la consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, “es treballa perquè no quedi ningú sense un sostre”.

En aquest sentit, el Consell d’Eivissa recorda que a finals d’any estarà habilitat el Centre Provisional de sa Joveria, una actuació que s’emmarca en el Pla ISE i que donarà servei a 56 persones. El seu cost serà d’1,5 milions d’euros.

En aquests moments el Consell d’Eivissa treballa per reprendre l’activitat esportiva al pavelló, fet que podria donar-se al llarg de la setmana que ve.

Reunió per cercar una solució conjunta i coordinada per als usuaris

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la consellera de Benestar Social, Carolina, Escandell s’han reunit avui a Can Botino, acompanyats de tècnics de les institucions, per tal de treballar de forma conjunta i coordinada en una solució adequada per a les persones usuàries de l’alberg de sa Blanca Dona.

En el moment del tancament de l’alberg de sa Blanca Dona en el dia d’avui hi havia 9 usuaris a qui se’ls hi ha donat l’alternativa habitacional d’una pensió a curt termini. Des de les institucions es treballa de forma coordinada per donar una solució adequada a mitjà termini i seguint un pla de feina de treball social adaptat a cada un dels usuaris.