El Consell d’Eivissa col·labora en la posada en marxa d’eFilm a les biblioteques de Balears

efilm a la plataforma ebiblio Balears

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa ha col·laborat en la posada en marxa d’eFilm a la plataforma eBiblio Balears. Es tracta d’un servei públic que permet el visionat de pel·lícules en línia amb més 20.000 títols a disposició de les persones usuàries de les biblioteques d’Eivissa. Concretament el Consell ha contribuït a l’adquisició de fons audiovisual amb un import inicial de 3.600 euros que s’afegeixen al pressupost dedicat a adquisicions de llibre electrònic amb el qual es continuen incorporant més exemplars aquests dies amb un doble objectiu: incrementar l’oferta de lectures i reduir el temps d’espera en el cas dels llibres amb moltes reserves.

Amb l’arribada de eFilm s’espera que hi hagi encara més demanda del servei públic de préstec electrònic ebiblio Balears el qual compta amb llibres electrònics, audiollibres, revistes, pel·lícules, documentals i concerts. Durant els dies de confinament s’ha disparat la demanda respecte a les mateixes dates de l’any passat:

· S’ha triplicat el número de préstecs,

· s’han quintuplicat les reserves

· i s’ha triplicat el número de persones usuàries actives.

eFilm és una plataforma de préstecs d’audiovisuals en streaming i només has de fer servir el carnet de la teva biblioteca pública per poder accedir gratuïta i legalment a milers de pel·lícules, sèries, curts, etc. amb un límit de 2 visionats per setmana. Disposa d’un catàleg amb la millor selecció de cinema espanyol, cinema europeu, cinema independent i cinema clàssic.